A+ A A-
  • Κατηγορία Magazine

Ependyseis360 Forum

 
Μέσα από τη σελίδα του ependyseis360.gr έχουμε δημιουργήσει το πρώτο και μεγαλύτερο επιχειρηματικό Forum για άμεση, συνεχής και παραγωγική διαδραστική επικοινωνία.
 
Ολα τα προγράμματα επιδότησης, οι επιλογές χρηματοδότησης, οι ευκαιρίες εύρεσης εργασίας και οι πιθανές επιχορηγήσεις για νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις σε μια σελίδα.
 
Πλούσιο, οργανωμένο ανά κατηγορία και με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα είναι στη διάθεση σου τόσο για την ενημέρωση όσο και για τη συζήτηση της κάθε σου επιχειρηματική σκέψη.
 
Ependyseis360 Forum - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Κατηγορία Magazine

Σε δύσκολη θέση η οικονομία της Ρωσίας

Σε δηλώσεις σχετικά με τον κίνδυνο συρρίκνωσης της Ρωσικής οικονομίας προχώρησε ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Αντόν Σιλουάνοφ.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συρρίκνωσης της κατά 4% το 2015, σε συνάρτηση με έλλειμα στο ΑΕΠ που θα ξεπερνά το 3%. Αφορμή για όλα αυτά η τιμή του πετρελαίου και ο φόβος από πλευράς Ρώσων η τιμή του ανά βαρέλι να φτάσει στα 60 δολάρια.

Σημείωσε επίσης πως  η ισοτιμία του ρουβλίου έναντι του δολαρίου αναμένει να διαμορφωθεί γύρω στα 51 ρούβλια/δολλάριο. 

Ήδη από το εμπάργκο που κάνει η χώρα στη δύση πάντως έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα. Οι τιμές στα καταναλωτικά προϊόντα έχουν αυξηθεί κατά 10% ενώ ο πληθωρισμός από 6.5% το 2013, προβλέπεται στο 11,5% για το επόμενο έτος. 

Σε δύσκολη θέση η οικονομία της Ρωσίας - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Κατηγορία Magazine

Καλά Χριστούγεννα ! ! !

 

Το ependyseis360 σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα! Υγεία, δημιουργικότητα και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Ξανά κοντά σας με όλη την ειδησεογραφία το Σάββατο 27/12. 

  • Κατηγορία Magazine

Κίνα-Ισπανία "ενώθηκαν" με τρένο

Η μεγαλύτερη διαδρομή με τρένο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Τα 9.000 χιλιόμετρα της απόστασης Μόσχας-Βλαδιβοστόκ έχασαν το ρεκόρ της μεγαλύτερης διαδρομής.

Με ένα ταξίδι που συνολικά διήρκεσε 21 ημέρες η αμαξοστοιχία, Yixin'ou, ξεκίνησε από το Γιβού της Κίνας, και αφού κάλυψε 13.000 χιλιόμετρα τερμάτισε τη διαδρομή της στην ισπανική Μαδρίτη.

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν τα εμπορεύματα, τα οποία μέσα στα 30 βαγόνια του, έφτασαν από την αγορά της Ασίας σε αυτή της δυτικής Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, η Μαδρίτη θα διαθέσει όλα αυτά τα εμπορεύματα τόσο στην αγορά της Αμερικής όσο και σε αυτή της Αφρικής. 

Το τρένο θα επιστρέψει στην Κίνα, μεταφέροντας εκεί ισπανικά προϊόντα.

Κίνα-Ισπανία "ενώθηκαν" με τρένο - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Κατηγορία Magazine

Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι μαγείας!

Ο αστερόκοσμος της ΔΕθ-Helexpo είναι μια χριστουγεννιάτικη «πολιτεία» βγαλμένη από παραμύθι! Στις 12 Δεκεμβρίου ανοίξε τις πύλες του και υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι για παιδιά και μεγάλους.
 
Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγηθεί το Σάββατο στις 13 Δεκεμβρίου στις 20.00, εγκαινιάζοντας επίσημα το πάρκο. Το Πέτρινο Χωριό του Αϊ Βασίλη και το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας είναι μερικά από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα του Αστερόκοσμου.
 
Η χριστουγεννιάτικη «πολιτεία», αναμένεται να προσελκύσει κόσμο από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προσφέροντας χαρά, αισιοδοξία αλλά και τόνωση της τουριστικής και εμπορικής κίνησης της πόλης.
 
Οι πύλες της μαγείας άνοιξαν και θα προσδώσουν εορταστικό ρυθμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης έως τις 7 Ιανουαρίου!
Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι μαγείας! - 5.0 out of 5 based on 15 votes


Μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στα παρακάτω Social Media.